Museumbezoek

Museumbezoek

We willen onze bewoners de mogelijkheid bieden een dagje eropuit te trekken en bijvoorbeeld een museum bezoeken. Kijken naar kunst stimuleert de hersenen en heeft vooral een positieve effect op mensen met dementie.  Tijdens zo’n cultureel uitje ligt de focus op het positieve, creatieve en inspirerende van een museum.

Voor een dagje weg met de bewoners van het gasthuis moet er heel wat georganiseerd worden. Niet alleen moet er voldoende begeleiding zijn voor al onze bewoners, er is ook (speciaal) vervoer nodig en de toegangskaartjes voor het museum moeten worden aangeschaft. Uit ervaring weten we dat onze bewoners enorm genieten als zij eens een dagje op pad zijn.

Wilt u een bijdrage leveren om een museumbezoek mogelijk maken voor de bewoners van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis? Steun ons dan met uw donatie en vul het onderstaande formulier in.

Donatie museumbezoek

  Ik steun het museumbezoek van de Stichting Vrienden van St. Pieters en Bloklands Gasthuis met een donatie van:

  (vul hier uw bedrag in euro's in)*

  *Dit bedrag wordt middels een eenmalige machtiging Euro-incasso van uw rekening afgeschreven.

  Ik verleen hierbij toestemming aan Stichting Vrienden van St. Pieters Bloklands Gasthuis om een eenmalige incasso-opdracht naar mijn bank te sturen, om de door mij opgegeven donatie van mijn bankrekening te incasseren.

  Incassant ID: NL28ZZZ411897770000
  Machtigingskenmerk: Donatie museumbezoek

  2021-05-28T21:02:57+02:0020 juni 2016|

  Deel dit verhaal, kies je platform >

  Ga naar de bovenkant