Danst u met mij mee?

Danst u met mij mee?

Het doel van het project ‘Danst u met mij mee?’ is ouderen op een leuke manier laten bewegen. Dansen heeft een positief effect op de fysieke en de psychische gesteldheid van ouderen.

Verzorgende en danscoach Kevin Cranford laat de bewoners van St. Pieters en Bloklands Gasthuis elke week bewegen op het ritme van de muziek, terwijl ze blijven zitten op hun stoel.  En dat bezorgt de bewoners veel plezier. Ze mogen voor de dansactiviteit zelf weten welk nummer ze willen horen en zo klinkt elke week wel een nummer van The Beatles, The Rolling Stones of Elvis Presley in de activiteitenruimte.

“Op locatie Vathorst was deze dansactiviteit al gestart. Ik heb daar de start mee mogen maken en heb zelfs mee mogen doen met een optreden in het theater. Dat was een fantastische ervaring. Nu zijn we ook voor de bewoners op locatie Davidshof gestart met dansen in de stoel. Samen met dansbroeder Kevin genieten de bewoners van de muziek en de bewegingen. Aan het einde van dit dansproject is er een optreden van kleine ballerina’s. We kijken uit naar de weken die nog gaan komen.”

Wilt u een bijdrage leveren om het Dansproject mogelijk maken voor de bewoners van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis? Steun ons dan met uw donatie en vul het onderstaande formulier in.

Donatie dansproject

  Ik steun het dansproject van de Stichting Vrienden van St. Pieters en Bloklands Gasthuis met een donatie van:

  (vul hier uw bedrag in euro's in)*

  *Dit bedrag wordt middels een eenmalige machtiging Euro-incasso van uw rekening afgeschreven.

  Ik verleen hierbij toestemming aan Stichting Vrienden van St. Pieters Bloklands Gasthuis om een eenmalige incasso-opdracht naar mijn bank te sturen, om de door mij opgegeven donatie van mijn bankrekening te incasseren.

  Incassant ID: NL28ZZZ411897770000
  Machtigingskenmerk: Donatie dansproject

  2023-10-30T11:48:30+01:0023 februari 2016|

  Deel dit verhaal, kies je platform >

  Ga naar de bovenkant