Feestelijke viering Koningsdag 2019

Feestelijke viering Koningsdag 2019

Koningsdag 2019 zullen we niet snel vergeten. Koning Willem-Alexander vierde dit jaar zijn verjaardag in Amersfoort. Daarom werd op 27 april op locatie Wevershof en locatie Davidshof voor de bewoners een extra feestelijke dag georganiseerd. Ook de week eraan voorafgaand stond al in oranje sferen.

De activiteitenbegeleiders wisten een mooi en gevarieerd programma samen te stellen. Op beide locaties kon via een groot scherm de televisie uitzending van het bezoek van het koningspaar live worden gevolgd.  Op locatie Wervershof zorgde troubadour Edward Val met zijn muziek voor een gezellig samenzijn. Hij bezocht alle woonkamers op Kleinschalig wonen en zorgde zo voor een vrolijke en relaxte sfeer. Ter afsluiting stond er in de Brasserie een uitgebreid Oranjebuffet klaar, geheel in stijl van de dag. Dit werd door de bewoners zeer gewaardeerd.

Locatie Davidshof lag pal aan de wandelroute die door de koninklijke familie werd gelopen. Voor de bewoners van locatie Davidshof was een vip-bewoners-vak geregeld aan het Smallepad. Vanaf die plek konden zij alles vanaf de eerste rij meemaken. Het contact met de leden van het koningshuis was warm en persoonlijk en velen hebben een hand gekregen. Een bijzondere ervaring voor zowel bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers.

Dank aan de activiteitenbegeleiders en vrijwilligers die met toepasselijke spellen, een puzzeltocht, muziek en activiteiten de bewoners een heerlijke dag hebben bezorgd. De activiteiten werden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Vrienden van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis.

2019-11-17T15:17:13+01:0029 april 2019|

Deel dit verhaal, kies je platform >

Ga naar de bovenkant